Dorești mai multe detalii? Sună la 0722.748.668 contact@imaginepeople.ro

DESCARCĂ GRATUIT

E-book-ul Vorbește de bine

~ 7 pași pentru a vorbi eficient în public ~

De ce să descarc ghidul?

»  e complet GRATUIT;

» are 36 de pagini (este un ghid complex cu un conținut bine structurat);

» conține 7 capitole și tot atâtea studii de caz;

» găsești 14 exerciții de dicție;

» are o grafică frumoasă, ușor de urmărit;

» îl poți printa ușor, fiind în format pdf;

trainer

Răzvan Ropotan

Răzvan Ropotan este formator acreditat, pedagog cu diplomă și actor absolvent al programelor de licență și masterat din cadrul Facultății de Teatru din cadrul UNATC, București. Lucrează de 10 ani în domeniul dezvoltării personale ținând ateliere și cursuri de educație formală și non-formală pentru diferite companii și instituții (din care numim Orange, British Council, Școala Liberă Waldorf și ASE), specializându-se pe aria vorbitului în public, oratorie și storytelling.

Dezvoltarea unui discurs / pitch

Unelte eficiente de comunicare

Exerciții de dicție și respirație

w

Comunicare eficientă în limba engleză

Persuasiunea în fața audiențelor mari

  Aș defini abordarea lui Răzvan în termenii “libertate în structură”. Pune mult accentul pe a-ți stăpâni bine corpul și a fi confortabil cu tine, ceea ce se va simți și atunci când vorbești în fața altor oameni.

Îți oferă, de asemenea, ingredientele necesare pentru a ști să îți construiești “povestea”, astfel încât să captezi atenția publicului și să reușești să fii memorabil!
Mulțumesc, Răzvan!

Claudia Buneci
health-coach

 Răzvan, prin formarea pe care o are, mi-a dat instrumentele necesare privind dicția, postura, prezența și elemente de storytelling care fac ca un discurs să fie și să rămână remarcabil.

Răzvan m-a ajutat să sparg frica de a vorbi în public, iar astăzi, la ceva timp după asimilarea cunoștințelor, reușesc să susțin prezentări, iar printre cele mai importante aș aminti lansări de carte în cadrul unui public de aproximativ 100 de persoane.

Cristina Zarioiu
scriitoare

  Răzvan este unul dintre acele persoane care te face să fii liber, care îți dă încrederea de a exprima ceea ce gândești.

Acum mă pot exprima în timp real, fără a mai avea trac și emoții, să am un discurs coerent în fața mai multor persoane, să îmi susțin propriile argumentări.

George Voinea

 Atmosfera este motivantă, provocatoare, te împinge să-ți depășești limitele și să ceri mai mult de la tine. Tot ce am învățat îmi este foarte util atât în profesie cât și în viața de zi cu zi, în relația cu familia, copiii, prietenii. Oamenii ascultă cu mai mult interes ceea ce vreau să comunic, acum că am învățat cum să-mi prezint ideile și mesajul.

Anca R.

Parteneri

Trimite un mesaj
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,