Dorești mai multe detalii? Sună la 0722.748.668 contact@imaginepeople.ro
Selectează o Pagină

imagine people te invită la

Coaching de public speaking 1 la 1

Programul „Vorbește de Bine – Coaching de public speaking” se bazează pe o structură de noțiuni și tips&tricks, dar și pe nevoile tale specifice, astfel încât la finalul programului să poți comunica eficient.

Vom antrena limbajul corporal, prezența (scenică sau zilnică), dicția, abilitățile de oratorie, povestirea (storytelling-ul), gândirea, scrierea creativă și livrarea de speech-uri memorabile.

De ce e bun pentru tine?

» urmează să prezinți un discurs sau un pitch și dorești să fie unul memorabil;

» ai nevoie de un program care să te ajute pe termen lung în cariera ta profesională;

» îți dorești să (re)descoperi vocea ta și forța ei;

» îți dorești să îți dezvolți abilitățile de comunicare (oral, scris sau video);

» îți dorești să scapi de teama de dinaintea și din timpul unui discurs;

» îți dorești să respecți unicitatea și personalitatea ta;

» îți dorești mai multă încredere în propriile puteri atunci când vine vorba de comunicarea cu ceilalți;

trainer

Răzvan Ropotan

Este formator acreditat și trainer de public speaking și comunicare, realizează ateliere de vorbit în public din anul 2011 și este prezent, de atunci, în numeroase programe de dezvoltare personală pentru adulți, din care enumerăm Vorbitorium pentru Incubator107 și Roaba de Cultura, Public Speaking pentru compania Orange și Say it loud! pentru British Council.

UNDE? Online Offline La biroul tău La biroul nostru

„Voi crea un program personalizat, perfect adaptat nevoilor tale” 

Ce va conține programul tău de coaching

Dezvoltarea unui discurs / pitch

Unelte eficiente de comunicare

Exerciții de dicție și respirație

w

Comunicare eficientă în limba engleză

Persuasiunea în fața audiențelor mari

„Te pot ajuta: de la intenție la realizare” 

  Aș defini abordarea lui Răzvan în termenii “libertate în structură”. Pune mult accentul pe a-ți stăpâni bine corpul și a fi confortabil cu tine, ceea ce se va simți și atunci când vorbești în fața altor oameni.

Îți oferă, de asemenea, ingredientele necesare pentru a ști să îți construiești “povestea”, astfel încât să captezi atenția publicului și să reușești să fii memorabil!
Mulțumesc, Răzvan!

Claudia Buneci
health-coach

 Răzvan, prin formarea pe care o are, mi-a dat instrumentele necesare privind dicția, postura, prezența și elemente de storytelling care fac ca un discurs să fie și să rămână remarcabil.

Răzvan m-a ajutat să sparg frica de a vorbi în public, iar astăzi, la ceva timp după asimilarea cunoștințelor, reușesc să susțin prezentări, iar printre cele mai importante aș aminti lansări de carte în cadrul unui public de aproximativ 100 de persoane.

Cristina Zarioiu
scriitoare

  Răzvan este unul dintre acele persoane care te face să fii liber, care îți dă încrederea de a exprima ceea ce gândești.

Acum mă pot exprima în timp real, fără a mai avea trac și emoții, să am un discurs coerent în fața mai multor persoane, să îmi susțin propriile argumentări.

George Voinea

 Atmosfera este motivantă, provocatoare, te împinge să-ți depășești limitele și să ceri mai mult de la tine. Tot ce am învățat îmi este foarte util atât în profesie cât și în viața de zi cu zi, în relația cu familia, copiii, prietenii. Oamenii ascultă cu mai mult interes ceea ce vreau să comunic, acum că am învățat cum să-mi prezint ideile și mesajul.

Anca R.

Cât costă

Fiecare program este personalizat în funcție de nevoile tale.

PROGRAME PENTRU COMPANII

Programul Vorbește de Bine se adresează companiilor care doresc să investească în angajații lor. Atelierele ajută la creșterea eficacității comunicării la locul de muncă.

Beneficiile vor fi vizibile atât punctual, la nivelul de bunăstare a angajaților, cât și la nivel colectiv, prin prisma ridicării nivelului de profesionalism și autenticitate din cadrul companiilor.

Parteneri