Dorești mai multe detalii? Sună la 0722.748.668 contact@vorbestedebine.ro

Sărbătorim comunicarea la Școală

Fie că sunt deja pasionați de arta vorbitului în public sau sunt la început de drum, cursurile noastre de public speaking sunt menite să ofere copiilor o experiență captivantă și educațională.

Cu o abordare interactivă, elevii vor explora noi tehnici și strategii pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare și pentru a câștiga încredere în propriile capacități.

Fiecare atelier este conceput pentru a încuraja creativitatea și spiritul ludic al copiilor, transformând procesul de învățare într-o călătorie plină de descoperiri și realizări.

» Activitățile sunt adaptate fiecărei categorii de vârstă și se desfășoară în sala de clasă sau în alte spații ale școlii.
» Prezenţa cadrului didactic al clasei este recomandată la aceste activități.
» La finalul activității, fiecare copil va primi un Certificat de Povestitor.
» Materialele suport sunt incluse în costul activității.
» Părinţii sunt bineveniţi, ca voluntari.

PROGRAMELE VORBEȘTE DE BINE ÎN ȘCOLI

Prin lumea teatrului

Copiii sau adolescenții vor călători prin diferite aspecte ale teatrului prin jocuri de rol și improvizație, exerciții de exprimare corporală și dezvoltarea abilităților de comunicare, descoperind situații și învățând cum să-și exprime creativitatea și imaginația.

Durata: program ce poate fi realizat în 1h sau 2h în funcție de vârsta elevilor;
Vârsta: 8-18 ani

Vorba dulce mult aduce

Un atelier de dezvoltare prin public speaking plin de distracție unde va avea frâu liber la inventat, imaginat și jucat. Toate aceastea împreună cu alți copii sau adolescenți dornici să își exerseze creativitatea. 

Durata: program ce poate fi realizat în 1h sau 2h în funcție de vârsta elevilor;
Vârsta: 9-18 ani

Povești de bine

Vom descoperi „ingredientele” secrete pentru a crea o poveste memorabilă și vom jongla cu limbajul corporal, prezența, dicția, abilitățile de oratorie, povestirea (storytelling-ul), gândirea și scrierea creativă. Atelierul se bazează pe exerciții de improvizație, pe tehnici teatrale și pe arta de a inventa povești inspirate de Keith Johnstone, Viola Spolin și Gianni Rodari.

Durata: 1h
Vârsta: 6-12 ani

Impro-Start

În cadrul acestui atelier captivant, adolescenții vor explora lumea fascinantă a improvizației teatrale, descoperind cum să-și dezvolte imaginația, să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și să-și construiască încrederea în sine. Prin jocuri și exerciții interactive, îi încurajăm pe participanți să-și elibereze creativitatea, să-și exprime ideile și să-și dezvolte abilitățile de lucru în echipă.

Durata: 2h
Vârsta: 11-18 ani

Debate

La atelierul nostru de debate pentru adolescenți gândirea critică și abilitățile de comunicare sunt pe primul loc! În cadrul acestui atelier captivant, adolescenții vor învăța arta dezbaterii și vor descoperi cum să-și exprime opiniile și argumentele într-un mod persuasiv și convingător. Prin discuții interactive, exerciții practice și simulări de dezbateri, îi încurajăm pe participanți să-și dezvolte abilitățile de ascultare activă, să-și extindă cunoștințele și să-și îmbunătățească capacitatea de a argumenta în mod coerent și eficient.

Durata: 1-2h
Vârsta: 10-18 ani

Teatru-Labirint

Creăm povestea și apoi o punem în scenă într-o manieră inedită într-un spectacol itinerant unic ce îmbină elemente senzoriale și imersive cu elemente de actorie și performance. Dezvoltăm, prin puterea grupului, o experiență memorabilă ce va rămâne în amintirea tuturor participanților.

Durata: 5-10h pe durata unei săptămâni
Vârsta:10-18 ani

TOATE CURSURILE DE MAI SUS POT FI SUSȚINUTE ȘI ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Atelierele și cursurile noastre din Programul Național „Şcoala Altfel” sunt gratuite pentru copiii cu bursă socială sau bursă medicală.
* Vă rugăm să specificați numărul de copii din această categorie în formularul de înscriere.
** Dacă în clasă sunt copii cu nevoi speciale de învățare, vă rugăm să menționați diagnosticul și gradul de independență al copilului, pentru a ști dacă este nevoie de resurse umane și materiale suplimentare din partea noastră.

Dezvoltăm abilități de comunicare

Îmbunătățim gândirea critică

Lucrăm la creșterea încrederii în propriile puteri

Oferim Certificat de Povestitor

Sunt Răzvan Ropotan

Formator acreditat, profesor cu diplomă și actor absolvent al programelor de licență și masterat din cadrul Facultății de Teatru din cadrul UNATC, București.
Lucrează de 12 ani în domeniul dezvoltării personale și țin ateliere și cursuri de educație formală și non-formală pentru școli și diferite instituții (din care Orange, British Council, Școala Liberă Waldorf, Festivalul de Lectură Narativ, școli generale din București, Amazon și ASE), specializându-mă pe aria vorbitului în public, oratorie și storytelling.

Înscrie-te la Newsletter și Primești gratuit

un checklist cu planul tău pentru viitorul discurs

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Trimite un mesaj
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,