Dorești mai multe detalii? Sună la 0722.748.668 contact@vorbestedebine.ro

Curs intensiv de public speaking pentru adulți în București

Anunță-ne dacă ești interesat și începem să formăm o nouă grupă

Cursurile de public speaking „Vorbește de bine” sunt concepute ca o oportunitate de dezvoltare a mijloacelor de expresie și a abilităților de comunicare pentru tineri și adulți povestitori.

Întâlniri în care să îți antrenezi limbajul corporal, prezența (scenică sau zilnică), dicția, abilitățile de oratorie, povestirea (storytelling-ul), gândirea, scrierea creativă, improvizația (spontaneitatea) și livrarea de speech-uri memorabile.

Ce antrenăm în cursurile de public speaking?

exersează CEI TREI PILONI AI comunicării

Mijloace de expresie

+ improvizație
+ bodylanguage
+ scriere creativă
+ dicție

Pregătirea unui discurs

+ planificarea unui discurs
+ principii active în comunicare
+ rampe de lansare și storytelling

Livrarea unui discurs

+ prezență
+ conectarea cu publicul
+ descoperirea charismei proprii

După încheierea cursului primești „mentenanță” gratuită timp de o lună (poți solicita sfaturi concrete pentru discursurile și evenimentele pe care le pregătești)

De ce să vin?

»  îți dorești să îți dezvolți abilitățile de comunicare (oral, scris sau video);

» îți dorești să scapi de teama de dinaintea și din timpul unui discurs;

» îți dorești să respecți unicitatea și personalitatea ta;

» îți dorești să (re)descoperi vocea ta și forța ei;

» îți dorești să afli cum să construiești un discurs memorabil;

» îți dorești mai multă încredere în propriile puteri atunci când vine vorba de comunicarea cu ceilalți;

» îți dorești să afli cum să convingi o audiență formată din mai mulți spectatori;

CÂND?

AM DAT START-UL ÎNSCRIERILOR PENTRU NOILE GRUPE

vom anunța în curând

UNDE?

tba

PENTRU CINE?

Maxim 12 tineri și adulți

CUM?

Lucru de grup și lucru individual (feed-back 1 la 1)

CÂT COSTĂ?

tba

CE PRIMESC?

+ sesiuni de învățare, dezvoltare personală și studiu aprofundat prin lucru practic în grup și
+ „mentenanță” gratuită timp de o lună (poți solicita sfaturi concrete pentru discursurile și evenimentele pe care le pregătești);
+ booklet suport cu informațiile din curs;
+ tea breaks.

trainer

Răzvan Ropotan

Răzvan Ropotan este formator acreditat, profesor și actor absolvent al programelor de licență și masterat din cadrul Facultății de Teatru din cadrul UNATC, București. Lucrează de 10 ani în domeniul dezvoltării personale ținând ateliere și cursuri de educație formală și non-formală pentru diferite companii și instituții (din care numim Orange, British Council, Școala Liberă Waldorf, Amazon și ASE), specializându-se pe aria vorbitului în public, oratorie și storytelling.

w

Cauți un atelier pentru copii?

Sărbătorim comunicarea!

w

Ai nevoie de sesiuni de coaching 1 la 1?

Contactează-ne și programează ședințele

În acest curs de public speaking trainerul îmbină cu succes tehnicile “clasice” de public speaking cu cele actoricești. Aș defini abordarea lui în termenii “libertate în structură”. Pune mult accentul pe a-ți stăpâni bine corpul și a fi confortabil cu tine, ceea ce se va simți și atunci când vorbești în fața altor oameni.

Îți oferă, de asemenea, ingredientele necesare pentru a ști să îți construiești “povestea”, astfel încât să captezi atenția publicului și să reușești să fii memorabil!
Mulțumesc, Răzvan!

Claudia Buneci
health-coach

Ce au avut aceste cursuri în plus față de cele clasice au fost exercițiile practice, iar Răzvan, prin formarea pe care o are ne-a dat instrumentele necesare privind dicția, postură, prezența și elemente de storytelling care fac ca un discurs să fie și să rămână remarcabil.

Cursul m-a ajutat să sparg frica de a vorbi în public, iar astăzi, la ceva timp după asimilarea cunoștințelor de la curs, reușesc să susțin prezentări, iar printre cele mai importante aș aminti lansări de carte în cadrul unui public de aproximativ 100 de persoane.

Cristina Zarioiu
scriitoare

Cursul a fost foarte util pentru dobândirea unor tehnici de comunicare; mi-a ridicat gradul de conștientizare a senzațiilor din corp asociate emoțiilor trăite, dar în același timp a fost și distractiv, în egală măsură datorită metodelor lui Răzvan, omului Răzvan și celorlalți participanți. Recomand cu drag!

Mihaela Mureșan
consultant fiscal

 Răzvan este unul dintre acele persoane care te face să fii liber, care îți dă încrederea de a exprima ceea ce gândești.

Prin faptul că am avut șansa să pot participa în trecut la astfel de seminarii, pot în prezent să mă pot exprima în timp real, fără a mai avea trac și emoții, să am un discurs coerent în fața mai multor persoane, să îmi susțin propriile argumentări.

George Voinea

Este un curs compact, cu multe informații și cunoștințe utile și interesante. Conține experiența mai multor vorbitori importanți și tehnici testate, ce au avut impact și succes semnificativ. Atmosfera este motivantă, provocatoare, te împinge să-ți depășești limitele și să ceri mai mult de la tine. Cursul are și un modul de practică, ce îți oferă un sentiment de putere și siguranță de sine. Tot ce am învățat la acest curs îmi este foarte util atât în profesie cât și în viață de zi cu zi, în relația cu familia, copiii, prietenii. Oamenii ascultă cu mai mult interes ceea ce vreau să comunic, acum că am învățat cum să-mi prezint ideile și mesajul.

Anca R.

 Participarea mea la curs a venit într-un moment în care aveam nevoie să înțeleg dacă pot vorbi în fața mai multor oameni… și pot să spun că am niște răspunsuri concrete după cele 2 zile de curs. A fost foarte antrenant și motivant, m-a făcut să-mi doresc să fac asta tot mai mult.

Mirela Cernagor
specialist marketing

”Vorbește de Bine” PENTRU COMPANII

Atelierele ”Vorbește de Bine ” se adresează și companiilor care doresc să investească în dezvoltarea continuă a angajaților lor. Atelierele ajută la creșterea eficienței comunicării la locul de muncă.

Beneficiile vor fi vizibile atât punctual, în ce privește starea de bine a angajaților, cât și la nivel colectiv, din punct de vedere al comunicării eficiente, autentice și creative  în cadrul companiilor.

Organizatori & Parteneri

Înscrie-te la Newsletter și Primești gratuit

un checklist cu planul tău pentru viitorul discurs

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Trimite un mesaj
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,